Mjøs Persen

Tidligere har Mjøs Persen 46 vært ordfører i Bergen. Etter valget høsten 2021 ble hun valgt inn på Stortinget fra Hordaland men ble valgt av Jonas Gahr Støre til jobben som olje- og energiminister.


Bergensordforar Reagerer Sterkt Pa Ropstads Tvilling Kommentar Veit Ikkje Kva Han Snakkar Om

Vi utreder hvordan vi skal løse dette.

. Hun har blant annet hatt ansvar for å håndtere høstens og vinterens strømpriskrise. Marte Mjøs Persen har tidligere sagt at hybridkabler ikke omfattes av Hurdalsplattformen. 1 day agoMarte Mjøs Persen har vært olje- og energiminister i Jonas Gahr Støres regjering siden den tiltrådte i høst.

Nå har pipen fått en annen lyd. Det er veldig gledelig at det har kommet i gang særlig med tanke på de utfordringene som har vært. Hun har blant annet hatt ansvar for å håndtere høstens og vinterens strømpriskrise.

Jeg er veldig glad for å kunne være med her sa hun til AftenbladetE24. Fra 2011 til 2015 var hun også medlem av Aps sentralstyre. 1 day agoIfølge TV 2 s kilder skal Mjøs Persen og Aasland presenteres som henholdsvis ny arbeidsminister og olje- og energiminister i et ekstraordinært statsråd mandag klokka 13.

Olje- og energiminister Marte Mjøs Persen Ap har fått kritikk fra flere hold for at hun ikke har møtt i Stortingets muntlige spørretime én eneste gang etter regjeringsskiftet. 1 day agoOlje- og energiminister Marte Mjøs Persen overtar Hadia Tajiks gamle jobb som arbeids- og inkluderingsminister erfarer TV 2 og NRK. Det sa den forrige regjeringen også.

Marte Mjøs Persen har vært olje- og energiminister i Jonas Gahr Støres regjering siden den tiltrådte i høst. Fra 2011 til 2015 var hun også medlem av Aps sentralstyre. Denne vinteren har vist at vi må tenke oss om vi skal bygge kabler som virker som rene eksportkabler sier hun.

Tidligere har Mjøs Persen vært ordfører i Bergen. Det var første gang statsråd Mjøs Persen offisielt åpnet et felt på sokkelen.


Gingerbread Masterpieces Debut At The Gingerbread City Gala 2018 Nbc 7 San Diego Gingerbread Gingerbread House Christmas House

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel